SLO | ENG | HR | SRB | BG | HU Начало | Образование | Контакти | За нас | Законодателство  
 
Naton Bulgaria
  Novosti na področju dela in prostih delovnih mest   Novosti na področju dela in prostih delovnih mest   Novosti na področju dela in prostih delovnih mest   Novosti na področju dela in prostih delovnih mest   Novosti na področju dela in prostih delovnih mest  
 
   
Naton HR > Cotrugli

 
  COTRUGLI:  
     
   
   
 
     
     
  COTRUGLI Business School  
   
 

Филиалите на COTRUGLI Business School се намират в Любляна, Загреб и Белград. С тези регионални оперативни центрове, COTRUGLI се докосва до култури и бизнес среди в целия свят, създавайки връзки между зрелостниците в България, Босна и Херцеговина, Хърватия, Македония, Румъния и Сърбия.

В допълнение към MBA програмите, COTRUGLI е специализирано училище в доставката на персонални домашни програми и отворени за записване програми. Сътрудничеството с водещите световни експерти и над пет хиляди доволни клиенти допринасят за утвърждаването на училището като най-прогресивното в югоизточна Европа.World business academy


Превъзходството на COTRUGLI е подпомогнато от партньорството и професионалното сътрудничество със Световната Бизнес Академия (www.worldbusiness.org), което води със себе си най-опитните експерти от най-престижните бизнес училища, президенти на мултинационални корпорации, Нобелови лауреати и световните авторитети във всички аспекти на бизнеса – като например Дийпак Чопра, Питър Сендж, Риналдо Брутоко, Даниел Голман и др.

   Associtaion of MBAsАсоциацията на МВА (www.mbaworld.com) предоставя независима оценка на качеството и превъзходството на МВА програмите. Целта на АМВА е постоянно да развива и повишава качеството на МВА програмите на световно ниво и основно да защитава интересите на участниците в програмите. Днес съществуват по-малко от 200 реномирани бизнес училища с акредитирани от АМВА програми. Това са висококвалифицирани училища като IMD (Швейцария), IESE (Испания), London Business School, INSEAD (Франция) и COTRUGLI Business School.

Способност, която вдъхновява  

Прорамите, които COTRUGLI предлага, изграждат важната връзка между днешните цели и утрешните постижения. Най-добрите лектори, грижливо подбрани заради тяхната сериозна експертиза в съответните области, преподават Бизнес Администрация в COTRUGLI. Те ще Ви подготвят с най-добрите налични инструменти, с цел да освободят Вашия потенциал.

Лекторите на COTRUGLI също така са професори във водещите световни бизнес училища и институции като ESCP Europe, Henley, Duke, Oxford Leadership Academy, Kellogg School of Management, INCAE Business School и World Business Academy. В допълнение към изключителното преподаване и менторство, тези доказани специалисти работят като консултанти в различни компании по целия свят, споделяйки опит и ценен поглед върху бизнес света днес.

Заповядайте да изследвате нашата глобална мрежа от факултети и намерете отговорите на Вашите най-важни предизвикателства, получавайки първокласни и опитани решения от първа ръка.

Изобретателна бизнес мрежа   

В процеса на посещение на програма в COTRUGLI Business School, заобиколени от високомотивирани колеги, Вие ще откриете възможности от ненадминати мрежи, които ще Ви помогнат да превърнете връзките си в договори.

Мрежата на COTRUGLI се обвързва и разширява чрез формирането на съдружие с преуспели управители и ръководители. Силата на съглашението и доживотното приятелство с влиятелни личности представлява за повечето наши участници възвръщане на вложените време и средства преди дори образователната програма да е приключила.

Като участник в програмите на COTRUGLI, Вие получавате достъп до:

  
COTRUGLI Alumni Club 

COTRUGLI Alumni Club, даващ Ви възможността да общувате с други възпитаници от предишни випуски.

COTRUGLI club
Additional executive modules Допълнителни административни модули, международни конференции, привлекателни събития и програми със свободно записване.
COTRUGLI Club membership COTRUGLI Club като сборен пункт за всички участници по различни програми и събития.
Information on latest business trends Информация за най-новите бизнес тендеции и иновации, които ще Ви дадат възможност да станете силата на положителната промяна във Вашата организация.
Different sport activities Различни спортни дейности като ски, ветроходство, голф или редовни футболни и баскетболни срещи; за да създадете спокойна среда, ние често включваме семейство и приятели.
An access to the global network Световната мрежа от финансови експерти.
contract with Naton HR agency Всеки участник ще получи договор с агенция Naton HR за допълнитело развитие и бъдеща кариера.
 
     
  Programs in Cotrugli business school:  
   
 
MBA - Master of Business Administration   Tailor made MBA company packets

В зависимост от Вашите желания и сфера на дейност, ние предлагаме специализирани МВА обучителни програми. Ние се напасваме според местонахождението и достъпността на кандидатите.
MBA - Master of Business Administration   Лична среща

MBA - Master of Business Administration   DBA - Doctors of Business Administration

Програмата DBA би могла да бъде стартовата площадка за следващата стъпка в кариерата Ви. Тази програма ще Ви предостави практически знания и интегриран поглед над бизнеса. Програмата е устроена така, че да Ви осигури специализирано разбиране на Вашата собствена дисциплина/предмет, както и широка образователна основа чрез тематични курсове, използващи инструменти и техники да гарантират качествено и бизнес ориентирано проучване.

MBA - Master of Business Administration   CEMBA - Chief Executive Master of Business Administration

Програмата Chief executive Master of Business Administration program е най-високата от МВА програмите. Тя е предназначена само за най-амбициозните управители и е пригодена към индивидуалните нужди. Агенция Naton HR и COTRUGLI business school са подготвени да се напаснат към Вашите желания и нужди.

MBA - Master of Business Administration   EMBA - Executive Master of Business Administration

Програмата ЕМВА е устроена за опитни управители, които искат да научат нови умения инструменти, както и да споделят своя опит с мениджъри от различни бизнес области. Програмата насочва участниците да работят с различни отдели и служби за създаване на стойност.

MBA - Master of Business Administration   MBA - Master of Business Administration

В агенция Naton HR сме на мнение, че знанието е най-добрата инвестиция за бъдещето. Това е причината, поради която Naton HR реши да работи заедно с Cotrugli business school, което предлага страхотни обучителни пакети, назовани „С МВА към по-добрата работа”. Ако решите да се участвате в програмата, Naton HR ще Ви помогне да намерите желаната от Вас работа.


 
На нас ни се довериха:
 
 
Naton Bulgaria   Copyright © 2008-2016 Naton d.o.o.,
Всички права запазени
 
Naton HR Slovenia | Naton HR Global | Naton HR Germany | Naton HR Croatia | Naton HR Serbia
Naton HR Bulgaria | Naton HR Hungary